ДА СЕ ПОЗДРАВИМ С УСПЕШНИЯ ФИНАЛ НА ОЩЕ ЕДНА УЧЕБНА ГОДИНА!

Завърши учебната 2013-2014 година на Центъра за Обучение  и Практикуване на Хомеопатия – ЦОПХ. За втора поредна година  семинарите от различните модули на обучение бяха проведени дистанционно – он-лайн, на живо.  Издържала  вече и проверката на времето,  смело можем да заявим, че тази иновативна форма на  обучение е добре работеща. Тя дава възможност на обучаващите се колеги да изучават хомеопатията чрез основния двугодишен курс и/или  да повишават своята  квалификация в тази област посредством участието си в модулите за поддържащо  обучение по клинична хомеопатия.  Семинарите  се провеждат по програмите на CEDH – школата- лидер в обучението по клинична хомеопатия  в света. Курсистите ни получават  знания и умения от наши и чуждестранни преподаватели с богат клиничен и преподавателски опит и  възможност пряко да интегрират наученото в ежедневната си практика. Отвореният формат на дистанционното обучение позволява  константна обмяна на идеи, споделяне на клинични случаи проследени в динамика, обсъждане и отговори на практически въпроси.  И всичко това – без откъсване от обичайното си ежедневие в личностен и професионален аспект  за участниците. Форматът на курсовете бе посрещнат много добре от курсистите и мнозина споделиха своите положителни впечатления.

Благодарение на сърцатата и професионална работа на целия екип на Центъра за Обучение и Практикуване на Хомеопатия- ЦОПХ,  благодарение на вниманието и  активното участие на колегите-курсисти, поредната  учебна  година по клинична хомеопатия е  вече история.  С това броят на лекарите хомеопати в България, обучени по програмите на CEDH, надхвърли 1600, а участващите в модулите за  поддържащa квалификация по клинична хомеопатия са все повече. Благодарност към преподавателите и поздравления за курсистите!

Тези цифри не са елементарна статистика  -  зад тях стоят неуморен труд ,  добра организация и натрупан опит. Те са най-яркото и убедително доказателство за ефективността и качеството на обучението и професионализма на екипа на ЦОПХ и са гаранция за бъдещи успехи.

Новата 2014/2015 учебна година ще стартираме, по традиция, в края на месец октомври. През месец септември ще бъдат оповестени, както на сайта, така и във вестника ни, информация  по организацията й и начина на записване.

А сега, нека изживеем  едно прекрасно, слънчево лято и  да си пожелаем здраве,  приятна ваканция сред приятели и близки и нова, успешна 2014/2015 учебна година наесен!

« Към начална страница

Written by