На вашето внимание – мартенският брой на вестника ни ” Хомеопатичен компас “

Скъпи приятели,

Центърът за Обучение и Практикуване на Хомеопатия – ЦОПХ предлага на вашето внимание мартенския брой на електронния си бюлетин “Хомеопатичен компас”.

С уводния материал в него ние  ви  информираме за предстоящото  провеждане на он-лайн семинар „ Болести на простата и хомеопатия“ с лектор д-р Иван Несторов. Семинарът е част от обучителните модули на поддържащата квалификация по клинична хомеопатия на ЦОПХ.

В рубриката “Материя медика – в помощ на практиката”, завършва продължението на статията „ Психични клинични симптоми“. Авторът, д-р Франк Шофрю, Франция, ни представя  един обширен и задълбочен анализ за стойностите на тези симптоми в различни материи медики до наши дни, разглеждайки ги в диференциално-диагностичен аспект.

Чрез рубриката „Страница на специалиста“ ви запознаваме с един работен ден на практикуващ лекар хомеопат в университетската болница в Ница.

И както в предходните броеве, в традиционните ни рубрики,  вие ще намерете полезна информация относно новостите в хомеопатията и развитието на този терапевтичен метод по светa.

Приятно четене!

« Към начална страница

Written by